Još jedan hrvatski proizvod s oznakom CE pokušati će osvojiti tržište Europske unije, a prvi proboj očekuje se u Švedskoj, Španjolskoj, Njemačkoj i Irskoj.

Genijator CO2 neutralizator je uređaj koji radi na principu elektrolize vode a čisti unutrašnjost motora i ispušne grane od nakupljenih štetnih naslaga koje se talože zbog nepotpunog izgaranja u motorima s unutrašnjim sagorijevanjem.

Do potpunog izgaranja goriva dolazi ubrizgavanjem smjese vodika i kisika u motor. Genijator se može primijeniti u svim motorima s unutarnjim izgaranjem bez obzira na vrstu goriva, a proces dekarbonizacije traje 30 ili 60 minuta. Nakon procesa vozilo ima smanjenu potrošnju i bolju iskoristivost goriva, bolje vozne karakteristike, smanjenje emisije štetnih ispušnih plinova, besprijekoran eko test, smanjenje troškova izvanrednih servisa, produljenje vijeka trajanja motora te smanjenje troškova održavanja.

Motor je nužno čistiti 2 do 3 puta godišnje odnosno ovisno o prijeđenoj kilometraži. Ovaj izum je inovatorima donio nagrade i priznanja na brojnim izlaganjima diljem Hrvatske.

 

 

Podijeli ovo