Mediji o nama

 
 • Međunarodni sajam inovacija INTER INNOVATION 2016

  Prvi međunarodni sajam inovacija održavat će se od 08.svibnja do 6. svibnja u prostorima hotela Medena. Otvorenje će biti u petak, 06.svibnja s početkom u 11 sati.
  Ideja ovoga sajma u hoteu Medena je na jednom mjestu okupiti sve one koji se bave novim tehnologijama i inovacijama koje bi svojom inventivnom razinom i posebnošću mogle konkurirati na tržištu što će ujedno biti i kriterij odabira inovacija.
  Za vrijeme trajanja sajma bit će oformljena stručna komisija koja će na kraju odabrati tri najbolje inovacije. Najbolje inovacije bit će nagrađene.

   

  http://www.trogirskiportal.hr/index.php?option=com_k2&view=item&id=3519&Itemid=679

   

  http://www.kastela.org/novosti/hr/25754-medunarodni-sajam-inovacija-u-hotelu-medena

   

   

   
 • Valentinovo u hotelu Medena uz koncert Miroslava Škore

  Valentinovo u hotelu Medena uz koncert Miroslava Škore

  Dan zaljubljenih u hotelu Medena uz Miroslava Škoru.

  Crno jaje – Youtube

   
  Crno Jaje, Zagreb, Croatia — January 28th, 2016,
 • Prvi “Plavo-zeleni” sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

  Prvi “Plavo-zeleni” sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

  Od petka do nedjelje u Segetu Donjem pokraj Trogira održavat će se prvi „Plavo-zeleni“ sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva . Svečano otvorenje manifestacije bit će u petak, 12. veljače s početkom u 14:00 sati, a potom će se održati prezentacija na temu „Pametne poljoprivrede“ i uporabe novih tehnologija u poljoprivredi s početkom u 18:00 sati. Cilj ovog sajma je oživjeti projekt „Plava i zelena Hrvatska“.

  Mreza.tv

   
  Mreza.tv, Zagreb, Croatia — February 10th, 2016
 • Otvoren prvi «Plavo – zeleni» sajam u hotelu Medena!

  Otvoren prvi «Plavo – zeleni» sajam u hotelu Medena!

  Danas je u hotelu Medena svečano otvoren prvi u nizu «Plavo-zeleni» sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva.
  Sajam su otvorili g. Miljenko Vučković, predstavnik Zagrebačke županije, koji je ujedno i koordinator OPG-ova iz Lag Save i gradonačelnik Trogira, g. Ante Stipčić.

  Gospodin Vučković je prilikom otvaranja naglasio kako je ovo veliki iskorak i da je cilj ovog projekta spojiti zelenu i plavu Hrvatsku, te da se nada da će i ostali proizvođači iz drugih dijelova Hrvatske imati priliku izložiti svoje proizvode na Jadranu. Pozivu se također odazvao i dogradonačelnik grada Trogira, gospodin Radovan Slade-Šilović.

  Zajednički su naglasili kako je značajno da se ovdje imaju priliku predstaviti ekološki proizvodi koji su od tolikog značaja, pogotovo u današnje vrijeme zbog ubrzanog načina života gdje je nužno paziti na zdravu prehranu te da je postignut dogovor kako će proizvođači iz obalnog područja svoje proizvode moći izložiti u Svetoj Nedelji i kontinentalnoj Hrvatskoj. Nadaju se da će se od sada, uzastopce proizvođači iz drugih županija Hrvatske predstaviti u hotelu Medena, kao i domicilni iz grada Trogira, Kaštela i okolnih područja.

  Uz bogatu ponudu poljoprivrednih proizvoda, posjetitelji su imali priliku isprobati mnoge eko proizvode i specijalitete poput proizvoda od aronije, meda, mliječnih proizvoda, vina, prirodnih sokova i drugih prehrambenih proizvoda kao i kozmetičkog bilja, miomirisa, domaćih sapuna i sl.

  Trogirskiportal.hr

   
  Trogirskiportal.hr, Trogir, Croatia — February 13th, 2016
 • Prvi “Plavo-zeleni” sajam zdrave prehrane

  Prvi “Plavo-zeleni” sajam zdrave prehrane

  Prvi „Plavo-zeleni“ sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva održati će se od 12.-14.veljače u hotelu Medena u Segetu Donjem (kod Trogira).Svečano otvorenje manifestacije bit će u petak, 12. veljače s početkom u 14:00 sati.U sklopu manifestacije, istog dana (12.veljače) održat će se prezentacija na temu „Pametne poljoprivrede“ i uporabe novih tehnologija u poljoprivredi s početkom u 18:00 sati.

  Trogirportal.info

   
  Trogirportal.info, Trogir, Croatia — February 10th, 2016
 

Podijeli ovo