Mediji o nama

 
 • Međunarodni sajam inovacija INTER INNOVATION 2016

  Prvi međunarodni sajam inovacija održavat će se od 08.svibnja do 6. svibnja u prostorima hotela Medena. Otvorenje će biti u petak, 06.svibnja s početkom u 11 sati.
  Ideja ovoga sajma u hoteu Medena je na jednom mjestu okupiti sve one koji se bave novim tehnologijama i inovacijama koje bi svojom inventivnom razinom i posebnošću mogle konkurirati na tržištu što će ujedno biti i kriterij odabira inovacija.
  Za vrijeme trajanja sajma bit će oformljena stručna komisija koja će na kraju odabrati tri najbolje inovacije. Najbolje inovacije bit će nagrađene.

   

  http://www.trogirskiportal.hr/index.php?option=com_k2&view=item&id=3519&Itemid=679

   

  http://www.kastela.org/novosti/hr/25754-medunarodni-sajam-inovacija-u-hotelu-medena

   

   

   
 • Valentinovo u hotelu Medena uz koncert Miroslava Škore

  Valentinovo u hotelu Medena uz koncert Miroslava Škore

  Dan zaljubljenih u hotelu Medena uz Miroslava Škoru.

  Crno jaje – Youtube

   
  Crno Jaje, Zagreb, Croatia — January 28th, 2016,
 • Prvi “Plavo-zeleni” sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

  Prvi “Plavo-zeleni” sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

  Od petka do nedjelje u Segetu Donjem pokraj Trogira održavat će se prvi „Plavo-zeleni“ sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva . Svečano otvorenje manifestacije bit će u petak, 12. veljače s početkom u 14:00 sati, a potom će se održati prezentacija na temu „Pametne poljoprivrede“ i uporabe novih tehnologija u poljoprivredi s početkom u 18:00 sati. Cilj ovog sajma je oživjeti projekt „Plava i zelena Hrvatska“.

  Mreza.tv

   
  Mreza.tv, Zagreb, Croatia — February 10th, 2016
 • Otvoren prvi «Plavo – zeleni» sajam u hotelu Medena!

  Otvoren prvi «Plavo – zeleni» sajam u hotelu Medena!

  Danas je u hotelu Medena svečano otvoren prvi u nizu «Plavo-zeleni» sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva.
  Sajam su otvorili g. Miljenko Vučković, predstavnik Zagrebačke županije, koji je ujedno i koordinator OPG-ova iz Lag Save i gradonačelnik Trogira, g. Ante Stipčić.

  Gospodin Vučković je prilikom otvaranja naglasio kako je ovo veliki iskorak i da je cilj ovog projekta spojiti zelenu i plavu Hrvatsku, te da se nada da će i ostali proizvođači iz drugih dijelova Hrvatske imati priliku izložiti svoje proizvode na Jadranu. Pozivu se također odazvao i dogradonačelnik grada Trogira, gospodin Radovan Slade-Šilović.

  Zajednički su naglasili kako je značajno da se ovdje imaju priliku predstaviti ekološki proizvodi koji su od tolikog značaja, pogotovo u današnje vrijeme zbog ubrzanog načina života gdje je nužno paziti na zdravu prehranu te da je postignut dogovor kako će proizvođači iz obalnog područja svoje proizvode moći izložiti u Svetoj Nedelji i kontinentalnoj Hrvatskoj. Nadaju se da će se od sada, uzastopce proizvođači iz drugih županija Hrvatske predstaviti u hotelu Medena, kao i domicilni iz grada Trogira, Kaštela i okolnih područja.

  Uz bogatu ponudu poljoprivrednih proizvoda, posjetitelji su imali priliku isprobati mnoge eko proizvode i specijalitete poput proizvoda od aronije, meda, mliječnih proizvoda, vina, prirodnih sokova i drugih prehrambenih proizvoda kao i kozmetičkog bilja, miomirisa, domaćih sapuna i sl.

  Trogirskiportal.hr

   
  Trogirskiportal.hr, Trogir, Croatia — February 13th, 2016
 • Prvi “Plavo-zeleni” sajam zdrave prehrane

  Prvi “Plavo-zeleni” sajam zdrave prehrane

  Prvi „Plavo-zeleni“ sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva održati će se od 12.-14.veljače u hotelu Medena u Segetu Donjem (kod Trogira).Svečano otvorenje manifestacije bit će u petak, 12. veljače s početkom u 14:00 sati.U sklopu manifestacije, istog dana (12.veljače) održat će se prezentacija na temu „Pametne poljoprivrede“ i uporabe novih tehnologija u poljoprivredi s početkom u 18:00 sati.

  Trogirportal.info

   
  Trogirportal.info, Trogir, Croatia — February 10th, 2016
 • Hotel Medena za Novu godinu rasprodala i reprizu dočeka sa Zečićem i Bulićem

  Hotel Medena za Novu godinu rasprodala i reprizu dočeka sa Zečićem i Bulićem

  Zahuktava se atmosfera za doček Nove godine, peku se kolači, spremaju se garderobe za najluđu noć, lašte se skije za visinske snježne gušte, džumbus od veselja je na svakom koraku. A ponijelo je ono i dvojicu kolega s estrade, Dražena Zečića Zeku i Matu Bulića, molim lijepo, odmah nas ispraviše, prvo prijatelja, ma što prijatelja i više od toga, braće, a tek onda i kolega.

  Kako i ne bi, trogirski hotel Medena gdje će svečare uvesti u Novu, a onda s njima provesti i još jednu ludu noć 1. siječnja, puca od rezervacija, interes je ogroman. U trenu dok ovo pišemo slobodna se mjesta, i to samo za drugu večer, na prste jedne ruke broje…

  Slobodna Dalmacija

   
  Slobodna Dalmacija, Split, Croatia — December 27th, 2015
 • Mate Bulić i Dražen Zečić u hotelu Medena

  Mate Bulić i Dražen Zečić u hotelu Medena

  Mate Bulić i Dražen Zečić nastupaju za Novu godinu u Hotelu Medena.

  CroPress

   
  CroPress, Split, Croatia — December 30, 2015
 • Mate Bulić i Dražen Zečić nastupaju za Novu godinu u Hotelu Medena

  Mate Bulić i Dražen Zečić nastupaju za Novu godinu u Hotelu Medena

  Mate Bulić i Dražen Zečić rasprodali hotel Medenu za Novu godinu.

   

  jutarnji.hr

   
  Jutarnji.hr, Zagreb — December 31, 2015
 

Podijeli ovo