Hotel Medena smješten je u blizini starog grada Trogira, svega 7 km od zračne luke Split (30 km od grada Splita), a šetnicom dugom 1 km povezan je s ribarskim mjestom Seget Donji. Sam hotel smješten je u mirnom ruralnom području okružen gustom borovom šumom. Zemljište na kojem je smješten hotel nalazi se na samoj obali te se s njega pruža pogled na trogirski zaljev i staru gradsku jezgru.

Hotel Medena se sastoji od dvije zgrade Y-oblika. Svako krilo ima po 252 sobe smještene na osam katova. Spomenute dvije zgrade centralno su povezane manjom zgradom u kojoj se nalaze predvorje, recepcije, sobe za sastanke i centralni restoran. Uz samo more, na jugoistočnom dijelu zemljišta, nalaze se paviljoni.

Osim navedenih objekata, na zemljištu se nalaze i raznovrsni sportsko-rekreacijski objekti: igralište za mali nogomet, košarkaško igralište, šest teniskih terena i odbojkaško igralište.

Hotel Medena nositelj je koncesije za plažu smještenu ispod hotela. Plaža se proteže dužinom parcele uz more i njena ukupna duljina iznosi nešto više od 250 metara. Plaža je većim dijelom betonirana, a djelomično stjenovita ili šljunčana, te je pogodna za djecu. Do plaže se dolazi putem s manjim brojem stepenica ili asfaltiranim putem kroz borovu šumu. Hotelska plaža prikladna je za brojne mogućnosti zabave i rekreacije. Povrh plaže nalazi se otvoreni vanjski bazen površine 250 m2, od toga 200 m2 za odrasle i 40 m2 za djecu. Ulazak u bazen je dozvoljen isključivo hotelskim gostima. Oko bazena su ležaljke i suncobrani, koji se dodatno naplaćuju. U sklopu bazena je i beach bar.

Osim smještaja, hotel ima razne ugostiteljske sadržaje:

  • Glavni restoran: kapacitet 950 sjedećih mjesta, klimatiziran
  • Aperitiv bar: (Hotelska kavana) – kapacitet 200 osoba
  • Pivnica-pub: kapacitet 50 osoba u zatvorenom prostoru te 100 osoba na otvorenom prostoru
  • Disco klub: kapacitet 200 osoba
  • Konoba (grill restoran na plaži): kapacitet 400 osoba, otvoreni prostor

U središnjem dijelu hotela, u prizemlju, iznajmljeni su poslovni prostori koji osiguravaju dodatan sadržaj kao što su npr. suvenirnica, mjenjačnica, trgovina odjeće i nakita, frizerski i kozmetički salon za žene i muškarce te prostori za agencije.

 

Podijeli ovo