Hotel Medena ima 3 restorana:

  1. Glavni hotelski restoran pokraj recepcije
  2. Pizzeriju u prizemlju zgrade hotela – s pogledom na more
  3. Konobu “Kod veselog Stipe” na plaži

Hotel također ima 2 bara – Aperitiv bar (smješten u glavnom hodniku preko puta recepcije) i Tropic bar na plaži.

Hotelski restoran

Hotelski restoran svakom gostu nudi hranu i piće visoke kvalitete, kao i bogati doručak, ručak i večeru koji su organizirani kao švedski stol. Jelovnik je osmišljen da zadovolji ukuse i zahtjeve svakog gosta, a nudi razna mesna i riblja jela, jela s roštilja, raskošne salate, razne priloge i ukusne deserte. Jelovnik je prilagođen svakom godišnjem dobu i svježim sastojcima koji su zreli u to vrijeme. Doručak je švedski stol i nudi niz toplih i hladnih napitaka, žitarica, raznih suhomesnatih proizvoda, svježih sireva, namaza, jogurta, svježeg voća, odrezaka od soje, raznih salata, kolača, itd. Ručak i večera su također organizirani kao švedski stol i nude razna predjela, mesna i riblja jela, kao i razne salate i deserte. Započnite obrok s toplom juhom, nastavite s tjesteninom, svježe pripremljenim specijalitetima od mesa ili ribe, svježom salatom, te na kraju s desertom pripremljenom u našoj privatnoj slastičarnici.

Restoran je klimatiziran, a kapacitet mu je 1200 mjesta za sjedenje.

Doručak (švedski stol) 6:00 – 10:00 sati
Ručak (švedski stol) 12:00 – 14:00 sati
Večera (švedski stol) 19:00 – 21:00 sati

Posluga u sobu je dostupna na zahtjev.

Pizzerija

Pizzerija se nalazi u glavnom hotelskom kompleksu i ima ukupan unutarnji kapacitet od 50 mjesta za sjedenje, kao i vanjski kapacitet od 100 mjesta za sjedenje. Nudimo velik izbor pizza; male, velike i jumbo pizze po pristupačnim cijenama. Također imamo i ponudu a la carte, gdje gosti mogu naručiti jelo po svom izboru. Pizzerija također ima i dodatni prostor, koji je moguće pretvoriti u intimni kutak za vaše proslave, kao što su krizme, prve pričesti, nedjeljni ručkovi i slično.

Konoba “Kod veselog Stipe”

Konoba “Kod veselog Stipe” (grill restoran na plaži) nalazi se na otvorenom i ima 150 mjesta za sjedenje, a nudi a la carte meni s jelima od mesa i ribe.
Ljeti možete uživati u glazbi uživo, uz raznolik zabavni program. Na velikoj terasi površine približno 1000 m2 uživajte u zabavnim plesovima, magičnim predstavama i sličnim događajima.

 

Podijeli ovo

 
 

Najnovije vijesti