Sindikalno šumarski susreti su sindikalna, stručna, sportska i kulturna manifestacija u kojoj svaki član oslobađa svoje talente i prezentira svoje hobije. Ovogodišnji team building Sindikata inženjera i tehničara šumarstva održao se u hotelu  Medena od 22. do 25. rujna u sklopu kojeg su se održala dva tematska predavanja. Kulturni dio programa uključivao je prvu zajedničku izložbu likovnih i foto radova članova Sindikata prigodnog naziva «Umjetnost u šumarstvu», a odigrana je i kratka komedija «E, neš za nj» amaterskog kazališta iz Trilja.

 

U sportskim sadržajima sudjelovalo je 330 članova i gostiju a natjecali su se u kuglanju, tenisu i stolnom tenisu, nogometu, odbojci na pijesku, košarci, boćanju, lovačkom trapu i brzinskom ispijanju piva. S obzirom na to da je moto susreta bio «Važno je sudjelovati a ne pobijediti», pobjednici se nisu birali.

 

Posebnost ovih susreta je činjenica da  prvi put Uprava Hrvatskih šuma d.o.o. nije imala svog predstavnika zbog sve lošijeg dijaloga između Uprave i sindikata, traženja isplate bonusa i afera tajnih ugovora članova Uprave, pokušaj raskidanja kolektivnog ugovora, neisplate naknada za prijevoz radnicima, otpuštanje radnika i sl.

 

 

Podijeli ovo