Hotel Medena u Trogiru ove je godine poklonio sedam polupansiona za četiri osobe a njihovi sretni dobitnici su Danijel Krezić iz Dugog Sela, Ljiljana Valić iz Ozlja, Dinko Kralik iz Osijeka, Igor Topić iz Slavonskog Broda, Dušanka Gruevski iz Bakra, Stjepan Golub iz Zagreba, Jasna Jagečić iz Oroslavlja, Josipa Filko-Matanović iz Bjelovara, Marina Goguljak iz Komletinaca i Dane Kasunić iz Generalskog Stola. Osječanin Mario Sabo osvojio je pak 10.000,00 kn na potrošačkoj kartici.

Ovo ljeto sreću možete okušati u još 6 nagradnih igara, i to sljedećih:

Sky Cola – Uz bilo koji kupljeni proizvod Sky Cole do 15.8., dobitnik osvaja putovanje po izboru. Prijave na www.skycola.hr.

Natureta – Svakih 14 dana do 14.7. podijelit će se 10 unaprijed odabranih paketa koje će sudionici moći izabrati na www.natureta.com. Glavna nagrada je vikend u Termama Čatež na bazi polupansiona za dvije osobe.

Konzum – Uz kupnju Nestle proizvoda u Konzumu do 31.7. svaki se tjedan može osvojiti Samsung Gear S2 Premium, dok je glavna nagrada VW Golf TDI Rabbit. Osobni podaci s brojem računa i šifrom NES šalju se putem SMS-a na broj 60023.

INA – Ako do 10.7. kupite robu ili gorivo do 200 kn na bilo kojoj INA benzinskoj postaji, sudjelujete u izvlačenju za glavnu nagradu, KIA New Sportage. Podaci s ključnom riječi INA i brojem računa šalju se SMS porukom na 60023.

Gilette Venus – Za osvajanje jedne od tri Vespe Primavera 50 2T potrebno je u dm prodavaonici kupiti dva Venus proizvoda (prikazana na jednom računu) do 30.6. Broj računa, osobni podaci i riječ vespa šalju se na broj 60060.

P&G – Uz kupnju bilo koja dva proizvoda marke P&G prikazana na jednom računu u dm prodavaonici, možete osvojiti jedan od 20 Samsung Galaxy S7 Edge uređaja. Nagradna igra traje do 30.6. Osobni podaci s brojem računa šalju se putem SMS-a na broj 60060.

 

Podijeli ovo