Na 9. međunarodnoj izložbi ekonomskih i znanstvenih inovacija održanoj u poljskim Katowicama 14. i 15. lipnja 12 je hrvatskih inovatora osvojilo čak 17 nagrada! Najuspješniji inovator među njima, u konkurenciji brojnih poljskih inovacija i 15 država iz cijelog svijeta, bio je Tomislav Bronzin iz tvrtke Citrus. Nagradu odnosi za inovaciju C@N Person Recog te uzima i Veliku nagradu i zlatnu medalju kao pobjednik međunarodnog dijela izložbe.

„Naše izlaganje na sajmu INTRAG 2016. bilo je ciljano jer je u okviru izložbe organizirana i inovacijska misija u sklopu koje smo održali poslovne sastanke s potencijalnim predstavnicima tvrtke Citrus u Poljskoj te pronašli partnere za zajedničku prijavu za EU projekt Horizon 2020.“ rekao je Tomislav Bronzin.

Cilj 10. inovacijske misije je komercijalizacija hrvatskih proizvoda te ostvarivanje poslovne suradnje između Hrvatske i Poljske. Ovogodišnji pokrovitelj izložbe hrvatskih inovatora je Hrvatska gospodarska komora a organizatori su Hrvatski savez inovatora i Savez inovatora Zagreb, uz potporu zagrebačkog gradonačelnika.

 

Podijeli ovo