Nakon što se ukrcate na gliser na unaprijed dogovorenom mjestu krećemo našim gliserom na uzbudljivu vožnju od 90 minuta prema otoku Biševo, čija je glavna atrakcija Modra špilja. Kako bi mogli uživati u njenoj ljepoti, stići ćemo točno u vrijeme dana kada se sunčeva svjetlost reflektira kroz morsko dno te kupa cijelu špilju svjetlošću akvamarin boje, a objekte u vodi prekriva svjetlucavom srebrnom bojom.

Nastavljamo put prema Komiži, autentično ribarsko mjesto na otoku Visu. Bit će dovoljno vremena za razgledavanje i za ručak. U kasnim popodnevnim satima ćemo krstariti oko južne strane otoka, kratko se zaustaviti u jedinstvenoj uvali Stiniva, uživati ​​i kupati se u prekrasnom okruženju! Nakon toga ćemo ići u Zelenu špilju na otoku Ravniku. Kad je sunce visoko, svjetlo koje ulazi u špilju kroz veliki otvor na vrhu pećine stvara sjajne nijanse srebrne i zelene boje. Špilja je vrlo prostrana, a dubina mora je 3 do 5 metara, tako da naš brod može lako ući.

Nakon toga slijedi panoramski pogled na Paklene otoke. Naše sljedeće odredište je grad Hvar,  jedan od najljepših gradova na svijetu bogat kulturnom baštinom. Njegove zidine stare sedam stoljeća još uvijek prkose zubu vremena, kao i mnoge plemićke kuće i javne zgrade iz 15. do 17. stoljeća iz venecijanskog doba. Nakon uživanja u gradu Hvaru vrijeme je za povratak u smještaj gliserom.

ISTAKNUTO:

Otok Biševo –  mali otok na Jadranu, pet kilometara jugozapadno od otoka Visa

Modra špilja – Na strmim obalama postoje mnoge špilje, od kojih je najpoznatija Modra špilja

Komiža na Visu – obalni grad koji leži na zapadnoj obali otoka Visa

Uvala Stiniva na Ravniku – mala uvala s nekoliko ribarskih kuća oko nje koji su zajedno zaštićeni kao prirodni rezervat

Pakleni otoci – Lanac otoka dug je sa vrlo razvedenom obalom oko 10 km

Hvar – leži na jednom od najpoznatijih otoka Jadrana

 

TOUR ITINERAR

07:00-19:00 Cijela tura (sve navedeno uključeno)

START iz Trogira: 07:00 Trogir šetalište u blizini Hotela Medena

Moguće je da je plan puta će biti potrebno prilagoditi s obzirom na broj ljudi, promet na cesti ili lošije vremenske uvjete.

Duljina izleta: 12 sati

 

CJENIK

CIJENA ZA ODRASLE: 110 € po osobi

CIJENA dijete (3-12): 55 € po osobi

Cijena uključuje: ukrcaj i iskrcaj na mjestu smještaja, udoban transport brzim gliserom, službeni skipper, sve poreze i PDV, gorivo.

 

RASPORED

Od 15. travnja do 31. listopada

 

KORISNI SAVJETI

Uz kameru evo nekoliko stvari koje ćete možda trebati kako bi vaš izlet bio još bolji: sportska odjeća, kupaći kostim, krema za sunčanje, sunčane naočale, ručnik, udobne cipele za hodanje ili sandale, dodatna odjeće za promjenu. Nakon ljetnog vremena preporučamo ponijeti i toplu vestu i nositi zatvorene udobne cipele.

Napomena: Brod prima max. 10 osoba

[ecwid default_category_id=”18759210″ lang=”hr”]

 

Podijeli ovo