Doručkujte i pripremite se za avanturu kroz prirodu. Započeti ćemo naš izlet od hotela Medena gdje će vas naš vodič čekati. On će vam sve objasniti i dati vam opremu koja vam je potrebna. Uputiti ćemo se prema brdu u Segetu Gornjem s mini-kombijem gdje ćemo se zaustaviti. Od tamo imate predivan panoramski pogled na Trogir i okolna mjesta.

Nastavljamo put od Segeta Gornjeg prema Bristivici i  Blizni Donjoj, gdje ćemo posjetiti selo i odmoriti u jednom od maslinika. Opustite se uz sendviče i vodu.

Nakon toga nastavljmo put prema Mitlu, Rastovcu sve do Dograda, te proći kroz lijepi predio, farme i sl. Cesta koja vas vodi do tamo je najbolja biciklistička cesta na ovom području. Cesta vam daje predivan pogled cijelim putem. Postoji nekoliko stajalištima gdje možete prikupiti energiju u čudesnom prirodnom okruženju.

U Marini imamo veliku pauzu, gdje možete plivati, ako je temperatura vode je pogodna za vas ili se samo opustiti. Nakon vašeg odmora nastavljamo svoj put natrag u hotel Medenu s mini-kombijem.

Pružite si jedan dan opuštanja i drugačiji pogled na Dalmaciju J

 

TOUR ITINERAR

07:30              Transfer iz hotela Medena

08:00              Početak izleta sa biciklom iz Segeta Gornjeg

08:00 – 08:15 Uvod

08:15 – 09:45 Vožnja od Segeta Gornjeg prema Bristivici i Bliznoj

09:45 – 10:15 Kratak odmor

09:40 – 10:30 Vožnja do sela Mitlo i Rastovac

10:30 – 12:00 Vožnja prema Dogradama i Marini

12:00 – 12:30 Odmor i opuštanje u Marini

13:00              Prijevod do hotela Medena mini-kombijem

13:15              Kraj izleta

 

Trajanje izleta: 6 sati

Moguće je da je plan puta će biti potrebno prilagoditi s obzirom na broj ljudi, promet na cesti ili lošije vremenske uvjete.

Sastanak vrijeme polaska

Hotel Medena 07:30

 

CJENIK

CIJENA: 45 € po osobi

Minimalna dob: 12 godina

Cijena uključuje: piknik ručak, vodu, bicikle, službenog vodiča, sve takse i PDV.

 

RASPORED

Do 1. srpnja i od 20. kolovoza (nije dostupno od 1. srpnja do 20. kolovoza)

 

KORISNI SAVJETI

Uz kameru evo nekoliko stvari koje ćete možda trebati kako bi vaš izlet bio još bolji: sportska odjeća, kupaći kostim, krema za sunčanje, sunčane naočale, ručnik, udobne cipele za hodanje ili sandale, dodatna odjeće za promjenu. Nakon ljetnog vremena preporučamo ponijeti i toplu vestu i nositi zatvorene udobne cipele.

[ecwid default_category_id=”18759210″ lang=”hr”]

 

Podijeli ovo