Skalpel nije jedino rješenje pri pomlađivanju. Novost u svijetu je revolucionarna PRP metoda pomlađivanja stanica.

PRP – plazma tretman je najprirodniji tretman, toliko prirodan da je među jedinim anti- aging tretmanima koji se smiju raditi na trudnicama. To je tretman u kojem mi sami sebe pomlađujemo, to jest svojim faktorima rasta koji se kriju u našoj krvi.

Kako izgleda tretman?

Za tretman je potrebno izvaditi krv te se posebnom certifugom radi ekstrakcija plazme pune faktora rasta i matičnih stanica. Tu plazmu se, već nakon deset minuta od trenutka vađenja krvi, injektira tankim iglicama poput tretmana mezoterapije u željeno područje, bilo da se radi o cijelom licu, vratu, rukama… Tretman je bezbolan i brz, a osim crvenila na licu koje traje do 48 sati, nuspojeva nema.

Naša plazma sadrži proteine koji imaju biološku aktivnost stimulacije i ubrzanja regeneracije tkiva. Ukoliko dođe do ozljede, naše tijelo upućuje proteine u to područje i stimulira proces  obnove oštećenih tkiva. Isti se proces može primijeniti i na kožu jer takav tretman pomaže u regeneraciji kože i smanjenju bora dodajući pravi kolagen i polako otpuštajući nutrijente i proteine u kožu što rezultira  smanjenjem  njezina starenja.

Tretman je potpuno prirodan jer se injektira samo vaša, posebno pripremljena plazma i tako doslovno „vraćamo kazaljke na satu“ kože.

 

Podijeli ovo