Kontaktirajte nas za više informacija “]Želite obaviti neki estetski zahvat, ali želite to obaviti u intimi, daleko od očiju poznatih ljudi?
Dođite u hotel Medena, gdje možete izabrati jedan od estetskih zahvata koje pružaju naši partneri, vrhunski kirurzi s dugogodišnjim radnim iskustvom. Zahvati se obavljaju u prostorijama poliklinike. Dopustite nama da se pobrinemo oko svakoga detalja.
Ukoliko kod nas kupite paket-aranžman za neki estetski zahvat, Vaše je samo da nam kažete gdje želite da dođemo po Vas.
Mi ćemo za Vas organizirati kontakt s liječnikom, prijevoz do poliklinike i hotela te prijevoz za sve eventualne preglede i osigurati Vam smještaj u mirnom dijelu hotela, gdje će se o Vama brinuti vrhunsko hotelsko osoblje.
Paket-aranžmani koje kod nas možete kupiti odnose se na sljedeće zahvate:

RINOPLASTIKA

Razlozi zbog kojih se netko želi podvrgnuti estetskoj operaciji nosa mogu biti različiti: loš izgled nosa još od djetinjstva, promjene uzrokovane starenjem ili pak posljedica neke stare ozljede. Nepobitno je da nos ima najveći utjecaj na izgled lica pa stoga i male promjene njegova izgleda mogu pridonijeti znatnom poboljšanju a time i ukupnom estetskom skladu pojedinih dijelova lica.
Budući da u kirurgiji nosa zapravo ne postoji pravi ideal, glavni je cilj poboljšanje izgleda kako bi nos bio u pravilnijem suodnosu s ostatkom lica.
U paket-aranžman uključeno je sljedeće:
1. tjedan dana boravka u hotelu – puni pansion;
2. skrb o pacijentu (mogućnost zvanja osoblja hotela 24 sata dnevno);
3. prijevoz od hotela do poliklinike i obratno (koliko god puta bilo potrebno);
4. konzultacije s medicinskim osobljem;
5. sam zahvat;
6. kontrole.

Ukoliko Vas zanimaju informacije o poliklinici i referencama medicinskog osoblja ili imate bilo kakvih pitanja o zahvatu, molimo Vas da nam se obratite.

BLEFAROPLASTIKA

Blefaroplastika je estetska korekcija očnih kapaka i spada u male i vrlo efikasne estetske zahvate te je bez većeg rizika za pacijenta ako ju obavlja iskusni estetski kirurg. Suvišak kože i masnog tkiva precizno se odstranjuje prema izmjerenom i ucrtanom obliku.
Blefaroplastika se izvodi u lokalno potenciranoj anesteziji, što znači da pacijent tijekom zahvata spava a zahvat je za pacijenta bezbolan.
U poliklinici pacijent boravi oko 6 sati: 1 sat traje predoperativna priprema, oko sat i pol sam zahvat te ostatak vremena odmor nakon operacije. Po završenom postupku pacijent se upućuje na kućnu njegu – u ovom slučaju u hotel Medenu.
Postoperativni oporavak je nakon korekcije očnih kapaka individualan te traje oko tjedan dana. Šavovi se odstranjuju sedmi dan nakon operacije a već desetak dana nakon operacije pacijent je sposoban za povratak svojim svakodnevnim privatnim i profesionalnim aktivnostima.

Paket-aranžman uključuje:
1. osam dana boravka u hotelu – puni pansion;
2. zahvat;
3. prijevoz do poliklinike i natrag u hotel (koliko god puta bilo potrebno);
4. personalizirani pristup pacijentu i njega (mogućnost zvanja osoblja hotela 24 sata dnevno);
5. kontrole.

Ukoliko Vas zanimaju informacije o poliklinici i referencama medicinskog osoblja ili imate bilo kakvih pitanja o zahvatu, molimo Vas da nam se obratite.

KOREKCIJA UŠIJU

Korekcija odstojećih uški je estetski kirurški zahvat kojim se uspješno i trajno otklanja problem odstojećih ili deformiranih ušiju. Zahvat je za pacijenta lagan i bezbolan. Korekcija ušiju uspješan je estetski zahvat kojim se trajno rješava „klempavost“. Operacija se izvodi u lokalnoj anesteziji, ali se može obavljati i u općoj.
Više je metoda rješavanja tog problema i uglavnom se do hrskavice, čiji položaj treba ispraviti, dolazi rezovima iza uške. Hrskavica se modelira, višak prema potrebi odstrani, koža reducira i uške fiksiraju u normalni položaj. Zavoj se obično drži 24 – 48 sati i zamjenjuje ga elastična traka sljedećih 5 dana. Tri do četiri tjedna nakon operacije nosi se elastična traka noću da bi se spriječile nenamjerne ozljede ušiju prilikom spavanja.

Paket aranžman uključuje:
1. petodnevni boravak u hotelu – puni pansion;
2. prijevoz do poliklinike i povratak u hotel (koliko god puta bilo potrebno);
3. zahvat;
6. personaliziranu njegu (mogućnost zvanja osoblja hotela 24 sata dnevno);
4. kontrole.

Ukoliko Vas zanimaju informacije o poliklinici i referencama medicinskog osoblja ili imate bilo kakvih pitanja o zahvatu, molimo Vas da nam se obratite. 

Podijeli ovo