Studenti Veleučilišta u Požegi Tamara Marjanović i Matej Grgačević osvojili su 3. mjesto u okviru izložbe Budi uzor, održanoj od 8.11. do 12.11.2016. u Zagrebu.

Najuspješniji su osvojili vrijedne nagrade te dobili priliku da svoj projekt provedu u djelo kroz Studentski poduzetnički inkubator u trajanju od šest mjeseci bez naknade. Svoje iskustvo mogu proširiti i kroz projekt Erasmus. Studentima, inovatorima i obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvenicima nagrade su uručene u Osijeku od strane rektora Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, prof.dr.sc. Željka Turkalja. Uručenju nagrada prisustvovali su i direktor TERA Tehnopolis Ivan Štefanić, dopredsjednica Hrvatske udruge inovatora poduzetnika Ana Nikšić, profesor Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku Krunoslav Zmaić te Vedrana Gado iz Hrvatske udruge inovatora.

Međunarodna izložba inovacija, prototipova i studentskih poslovnih planova održana je u organizaciji TERA, Hrvatske udruge inovatora-poduzetnika, Hrvatskog saveza inovatora i Saveza inovatora Zagreba.

 

 

 

Podijeli ovo