Seget Donji/Trogir, 13.02.2016.

PRIOPĆENJE ZA MEDIJE

Svečano otvoren prvi «Plavo – zeleni» sajam u hotelu Medena!

Jučer je u hotelu Medena svečano otvoren prvi u nizu «Plavo-zeleni» sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva.Sajam su otvorili g. Miljenko Vučković, predstavnik Zagrebačke županije, koji je ujedno i koordinator OPG-ova iz Lag Save i gradonačelnik Trogira, g. Ante Stipčić.

Gospodin Vučković je prilikom otvaranja naglasio kako je ovo veliki iskorak i da je cilj ovog projekta spojiti zelenu i plavu Hrvatsku, te da se nada da će i ostali proizvođači iz drugih dijelova Hrvatske imati priliku izložiti svoje proizvode na Jadranu. Pozivu se također odazvao i dogradonačelnik grada Trogira, gospodin Radovan Slade-Šilović.

Zajednički su naglasili kako je značajno da se ovdje imaju priliku predstaviti ekološki proizvodi koji su od tolikog značaja, pogotovo u današnje vrijeme zbog ubrzanog načina života gdje je nužno paziti na zdravu prehranu te da je postignut dogovor kako će proizvođači iz obalnog područja svoje proizvode moći izložiti u Svetoj Nedelji i kontinentalnoj Hrvatskoj. Nadaju se da će se od sada, uzastopce proizvođači iz drugih županija Hrvatske predstaviti u hotelu Medena, kao i domicilni iz grada Trogira, Kaštela i okolnih područja.

Uz bogatu ponudu poljoprivrednih proizvoda, posjetitelji su imali priliku isprobati mnoge eko proizvode i specijalitete poput proizvoda od aronije, meda, mliječnih proizvoda, vina, prirodnih sokova i drugih prehrambenih proizvoda kao i kozmetičkog bilja, miomirisa,domaćih sapuna i sl.

Sajam je otvoren do nedjelje, 14.veljače.

Za dodatne informacije, stojim na raspolaganju!

Ms Petra Jurlina, Marketing Director,
Hotel Medena Plc.
mob: +385 95 5748 483

 

Podijeli ovo