Razdoblje nakon Nove godine idealno je vrijeme za čišćenje organizma od „pustih“ kalorija koje smo u sebe unijeli. Kalorične obroke potrebno je zamijeniti prirodnim sokovima i voćem. Da bi rezultat bio što bolji, potrebna je i fizička aktivnost kako bi se iz organizma što prije izbacile sve štetne tvari koje smo u sebe unijeli tijekom blagdana.

Pravilna i dijetalna prehrana koja obiluje nutritivnim dobrima, fizička aktivnost i korištenje saunom recept su za kvalitetnu detoksikaciju organizma, naravno, ako se ona odvija pod stručnim vodstvom.

U hotelu Medena upravo smo zbog Vas angažirali vrhunske stručnjake uz čije vodstvo za samo nekoliko dana svoj organizam možete ponovno vratiti u prvobitno stanje.

Koje su dobrobiti detoksikacije odmah poslije Nove godine?

  • Povećanje energije
  • Smanjenje tjelesne težine
  • Bolje raspoloženje
  • Čišći i blistav ten

Koliko ste puta započeli s nekom dijetalnom ishranom, bilo zbog želje za smanjenjem kilograma ili zbog zdravstvenih razloga, pa ste se na kraju vratili starim navikama?

Uz naš program detoksikacije ne morate se brinuti da će Vam se to dogoditi. Grupu će voditi stručno osoblje, pri čemu će za svaki dan postojati detaljno razrađen program aktivnosti i druženja. Uz mnogo smijeha i pozitivne energije nećete imati osjećaj gladi i nezadovoljstva, već ćete uživati u finim receptima prirodno pripremljenih voćnih i povrtnih sokova, kao i u obilju raznoraznih salata.

Svakodnevne fizičke aktivnosti odvijat će se u prekrasnom krajoliku hotela Medena i u obližnjim mjestima. Također ćete moći uživati u šetnjama po starom gradu Trogiru, kao i u dugačkim šetnicama uz more i to sve uvijek u dobrom društvu. Smijeha i zabave neće nedostajati a rezultati će svakako biti vidljivi!

Rezervirajte svoj dolazak ovdje.

 

 

Podijeli ovo