Estetska dermatologija obuhvaća skup dermatoloških tretmana pomoću kojih se jednostavno i sigurno dolazi do ljepšeg i zdravijeg izgleda.

TRETMAN HIJALURONOM

Hijaluronski fileri spadaju u nekirurške metode pomlađivanja i sve je veći broj onih koji žele što prirodniju, a učinkovitu korekciju bora lica i vrata. Za razliku od botoksa, hijaluronski fileri nemaju za posljedicu ukočenost lica pa samim time zadržavate prirodan izgled.
Tretman hijaluronskom kiselinom je sigurna procedura jer je ona inače prirodan sastojak kože. Hijaluronska kiselina nije napravljena od životinjskog ili ljudskog materijala pa nema rizika od infekcije a prolazne alergijske reakcije vrlo su rijetke.

Kako se obavlja tretman?
Uz pomoć male igle i injekcije hijaluronska se kiselina ubacuje u kožu s ciljem izravnavanja bora lica, prije svega bora oko usana (nazolabijalnih bora), opuštenih kutova usana, odnosno s ciljem popunjavanja ožiljaka.
Osim što ne izaziva imunološki odgovor organizma, hijaluronska kiselina se, u slučaju neadekvatne primjene, nakon 6 do 12 mjeseci razgrađuje pa stoga nema trajnih posljedica za pacijenta. Filerima od hijaluronske kiseline stimulira se proizvodnja kolagena i elastina pa se na taj način uspješno „peglaju“ bore.

Ukoliko želite svoj odmor iskoristiti za „pomlađivanje“ , možete to učiniti kod nas. „KUPI“

Paket-aranžman uključuje:
noćenje na bazi polupansiona (doručak + večera);
prijevoz do poliklinike te povratak u hotel nakon obavljenog tretmana;
tretman hijaluronskom kiselinom.
Cijena paket-aranžmana iznosi: 2.400 kn

TRETMAN BOTOKSOM

Botoks se koristi za pomlađivanje lica i unosi se injekcijama izravno u mišićno tkivo. Najčešće se koristi za bore na čelu, na licu, oko očiju te oko usta.
Djelovanje prvog tretmana botoksom vidljivo je 3 do 6 mjeseci nakon tretmana. Duljina djelovanja ovisi o količini injektiranog botoksa i o kontrakcijama u mišiću osobe.

Ukoliko se želite „pomladiti“ tijekom svog odmora, kod nas možete kupiti paket-aranžman koji uključuje i tretiranje botoksom. Tretman se obavlja u privatnoj dermatološkoj poliklinici.
Aranžman uključuje:
noćenje na bazi polupansiona (doručak + večera);
prijevoz do poliklinike i povratak u hotel;
tretman botoksom.
Cijena: 3000 kn

Ukoliko želite saznati više o poliklinici u kojoj se tretman provodi ili referencama liječnika, pošaljite nam upit.

MIKRODERMOABRAZIJA

Mikrodermoabrazija je tehnika koja potiče obnovu kože skidanjem površinskog, mrtvog sloja stanica. Na taj se način pospješuje stvaranje novih, mladih stanica kože i njezino obnavljanje i pomlađivanje.
Mikrodermoabrazija se uglavnom prakticira za vrijeme zimskih dana jer osjetljivost kože nakon tretmana ne dozvoljava prisutnost sunčevih zraka.
Kako izgleda tretman?
Mikrodermoabrazija se vrši tako da se ručnim aplikatorom na kožu nanesu fine čestice mikrokristala. Čestice na vrlo blagi način uklanjaju odumrle stanice koje se usisavaju i dovode do spremnika. Poslije mikrodermoabrazije koža je glađa, bez grubih i vidljivih bora i pora. Ožiljci se također uklanjaju nakon tretmana.
Kako se struktura kože poboljšava, tako nastaje i trenutni efekt liftinga. Koža postaje čvršća i elastičnija a izgubljeni kolagen je obnovljen.
Ukoliko se želite „pomladiti“ tijekom svog odmora, kod nas možete kupiti paket-aranžman koji uključuje i tretman mikrodermoabrazije. Tretman se obavlja u privatnoj dermatološkoj poliklinici.
Aranžman uključuje:
noćenje na bazi polupansiona (doručak + večera);
prijevoz do poliklinike i povratak u hotel;
tretman mikrodermoabrazije.
Cijena: 800 kn

Ukoliko želite saznati više o poliklinici u kojoj se tretman provodi ili referencama liječnika, pošaljite nam upit.

FRAKCIJSKI LASER

Revolucija na području laserske tehnologije!
Frakcijski laser umjesto jedne zrake ima stotinu zraka unutar laserskog snopa. Na koži ostavlja trag u vidu bijelih točkica koje predstavljaju mikroskopska oštećenja vezivnog tkiva koja u cijelosti nestaju nakon nekoliko dana. Novo vezivno tkivo nadomješta nastala oštećenja i na taj se način uklanjaju ožiljci, bore i pigmentacija.

Indikacije za korištenje frakcijskog lasera:

ožiljci od akni i varičela te keloidi;
strije;
sužavanje proširenih pora;
staračka pigmentacija i melazma, pigmentacija iznad usnica;
uklanjanje bora;
pomlađivanje lica, vrata, dekoltea i šaka;
aktinička keratoza;
pomlađivanje teksture kože.

Broj i snaga tretmana ovise o indikaciji. Ukoliko se radi o blažem tretmanu, vrijeme oporavka je kraće, ali se mora ponavljati više tretmana do konačnog rezultata. Što su veći snaga i broj prijelaza laserskim snopom rezultat je bolji, ali je i oporavak duži. Pacijent u dogovoru sa liječnikom prilagođava tretman svojim željama i dozvoljenom vremenu. Prilikom tretmana koristi se lokalna anestezija u obliku kreme.

Izgled kože nakon tretmana:

Blagi tretman:
1 do 2 prijelaza uz slabu snagu, koža izgleda crveno kao nakon izlaganja suncu a uz upotrebu termalne vode i njegu hidratantnim kremama oporavak je brz. Već nakon 1 do 2 dana vraćate se svakodnevnim aktivnostima. Rezultat je blistaviji ten koji je vidljiv odmah.

Umjereni tretman:
3 do 5 prijelaza uz izraženiju snagu laserskog snopa. Crvenilo je nakon tretmana izraženije te je potrebno hlađenje oblozima. Nakon 2 dana koža malo potamni a nakon 3 do 5 dana nastupa lagano ljuštenje koje pospješujemo oblozima od kamilice uz njegu mastima. Promjene se mogu prekriti šminkom te se možete kretati izvan kuće. Navedeni se tretman preporučuje napraviti prije vikenda da bi u novom tjednu zasjali punim sjajem.

Agresivniji tretman:
5 do 8 prijelaza uz jaču snagu. Oporavak je najduži, ali su i rezultati najbolji. Oporavak traje tjedan dana uz rano crvenilo kože i izraženo ljuštenje tijekom tjedna. Nakon svih tretmana obavezna je zaštita od sunca visokim zaštitnim faktorom (preporučuje se SPF 50).

Ovisno o snazi i broju prijelaza, tretmani se mogu ponavljati svakih 2 do 6 mjeseci.
Kod nas možete kupiti paket-aranžman koji uključuje i tretman frakcijskim laserom. Tretman se obavlja u privatnoj dermatološkoj poliklinici.
Aranžman uključuje:
noćenje na bazi polupansiona (doručak + večera);
prijevoz do poliklinike i povratak u hotel;
tretman frakcijskim laserom.
Cijena: 3000 kn

Ukoliko želite saznati više o poliklinici u kojoj se tretman provodi ili referencama liječnika, pošaljite nam upit.

TERAPIJA MATIČNIM STANICAMA

Bit ove metode je da se za obnovu kože koriste vlastite matične stanice, što tu metodu čini 100 % prirodnom i sigurnom. Matične stanice u PRP metodi estetsko-korektivnih zahvata potiču obnavljanje kolagena te procese zacjeljivanja i pomlađivanja kože a koriste se za područje lica, vrata, dekoltea, šaka i tako dalje.
U koje se svrhe koristi PRP metoda?

Pomlađivanje lica, vrata, dekoltea i šaka;
smanjivanje bora i ožiljaka;
smanjivanje strija;
naglašavanje i blago do umjereno povećavanje usana;
korekcija podočnjaka, vrećica ispod očiju i tamne pigmentacije podočnjaka;
skraćivanje oporavka i poboljšavanje rezultata nakon laserskih tretmana;
smanjivanje celulita;
rast kose.

Oporavak je minimalnog trajanja a rezultati su vidljivi odmah te su svakog dana sve bolji.
Kod nas možete kupiti paket-aranžman koji uključuje i terapiju matičnim stanicama. Terapija se obavlja u privatnoj dermatološkoj poliklinici.
Aranžman uključuje:
noćenje na bazi polupansiona (doručak + večera);
prijevoz do poliklinike i povratak u hotel;
terapija matičnim stanicama.
Cijena: 3000 kn

MEZONITI – LIFTING LICA

Mezoniti se koriste za neoperativni lifting lica. Tretman mezonitima u pravilu ne zahtijeva oporavak a jedine komplikacije su manje modrice koje se ne pojavljuju uvijek. Cilj tretmana je uvlačenje posebnih konaca pod kožu pomoću igala. Konci tvore mrežu ispod kože koja potiče razvoj novog kolagena uz pomlađivanje, zatezanje i podizanje kože te se u cijelosti razgrađuju.
Možemo reći da je ovo najučinkovitija metoda oblikovanja lica, posebno kontura. Podjednako spektakularni rezultati postižu se kod tretmana vrata i dekoltea!
Tretman lica mezonitima možete napraviti kod naše partnerske poliklinike za vrijeme svog odmora.

[ecwid widgets=”productbrowser” categories_per_row=”3″ grid=”3,3″ list=”10″ table=”20″ lang=”hr” default_category_id=”18351067″ category_view=”grid” search_view=”list” minicart_layout=”MiniAttachToProductBrowser”]

 

Podijeli ovo