Ovaj vikend na lokaciji hotela Medena održano je natjecanje za titulu državnog prvaka Hrvatske u ocjensko-spretnosnim vožnjama a u četiri ispita spretnosti borilo se tridesetak najboljih vozača i vozačica iz regija Sjever, Zapad i Jug.

U Klasi 1 automobila do 3500 mm pobjedu je ostvario Krešo Merlić iz AKK Zanatlija sa svojim Fiatom Cinquecento. U Klasi 2 od 3500 mm do 4000 mm prvo mjesto pripalo je Miroslavu Vrančiću iz AKK SB Auto sport.

Marko Palijan iz AK Dubrava pobijedio je u Klasi 3 preko 4000 mm. Juniore je poveo Petar Blažičko iz AMK Dugo Selo sa svojim Peugeotom 106. Čestitke idu i Sandri Martić iz AMK Dugo Selo koja je sa Ford Fiestom osvojila prvo mjesto u kategoriji žena. U ukupnom poretku klubova pobjedu je odnio AKK SB Auto sport a naš AK Trogir zauzeo je odlično drugo mjesto.

Auto klub Trogir i Automobilistički savez Splitsko-dalmatinske županije, koji su i organizatori ovog natjecanja, zahvalili su se sponzorima i istaknuli da se nadaju da će ova disciplina okupljati sve veći broj mladih vozača, a što drugo možemo nego poželjeti im sreću!

 

Podijeli ovo